Kategori: Holde kjæledyret ditt sunt

none

Er det dyreforsikring som dekker eksisterende forhold?
Er det dyreforsikring som dekker eksisterende forhold?

Blir kjæledyrets sykdom dekket av en ny forsikring for kjæledyr? Et vanlig spørsmål som eiere av kjæledyr stiller når de handler etter en forsikring for kjæledyr, er om eksisterende forhold er dekket. Spørsmålet kommer hyppigst opp etter at en hund eller katt blir syk eller får diagnosen en tilstand som resulterer i en stor veterinærregning, og deretter en kjæledyrseier ønsker å vurdere kjæledyrsforsikring for å unngå fremtidige veterinærregninger.

Coyotes i våre nabolag: Deres innvirkning på hunder og katter
Coyotes i våre nabolag: Deres innvirkning på hunder og katter

Da jeg vokste opp i sentrum av Ohio, hørte jeg coyoter som hylte hver uke ... på TV Westerns, det vil si. Jeg er ganske sikker på at det var den samme coyote-innspillingen for alle de forskjellige showene. Ting har endret seg de siste tiårene. Nå hører jeg coyoter som hyler på min egen eiendom, og jeg har hørt coyoter drepe fawns og kaniner ikke langt fra min veranda.