Kategori: Vet qa foreldre

none

Er det trygt å la hunden din være en "blodgiver"?
Er det trygt å la hunden din være en "blodgiver"?

Spørsmålet vårt denne uken var: Doktor, Er det trygt å la hunden din være en "blodgiver"? Det er en lokal organisasjon som ber om givere, men jeg er litt nervøs. Hva tror du? David N. Svar Hei - takk for e-posten din. Som svar på spørsmålet ditt generelt, ja, jeg tror det er trygt for en hund å være en "blodgiver".

Får hunder pacemakere?
Får hunder pacemakere?

Spørsmålet vårt denne uken var: Doktor, jeg har en pacemaker og møtte noen som sa at hunden deres har en pacemaker. Brukes pacemakere hos hunder? Bobbie Jo. Svar Hei - takk for e-posten din. Ja, pacemakere brukes til hunder. Som du vet er en kunstig pacemaker et medisinsk utstyr som brukes til å levere elektriske impulser til hjertemuskelen som stimulerer den til å "slå".

16 år gammel katt - sulten, mister vekt og har ulykker
16 år gammel katt - sulten, mister vekt og har ulykker

Spørsmålet vårt denne uken var: Hei, jeg har en innekatt som er rundt 16 år gammel. I løpet av de siste månedene la vi merke til at han har gått ned i vekt, men er sulten hele tiden. Nå fant vi ut at han bruker søppelboksen bare for å urinere, men går over hele huset for å gjøre avføring. Boksene er på brukervennlige steder, stille, rene, åpne.

Over the Counter folk smertestillende medisiner for hunder
Over the Counter folk smertestillende medisiner for hunder

Spørsmålet vårt denne uken var: Hvilke medisiner med OTC-personer, annet enn aspirin, er trygge for hunder med leddsmerter? Hunden det gjelder er en 9 til 12 år gammel Akita med vond hofte. Jeg er en enslig mor og har ikke råd til dyrere hundemedisiner. Hun har 1 vond hofte; kaldt vær plager og gjør henne stiv.

Whisker-tap hos katt
Whisker-tap hos katt

Spørsmålet vårt denne uken var: Katten min er en perser rundt ti år gammel. Hun mister vispene sine, ikke på en gang, men jeg finner noen i huset der hun sover. Er dette normalt? Eileen Schneider Svar Hei - takk for e-posten din. Du sendte e-post om at katten din mister vispene sine - ikke alt på en gang, men du finner noen rundt huset der hun sover.

Er vannflaskeeleker trygge?
Er vannflaskeeleker trygge?

Har hunden din noen gang tygget på en tom vannflaske? Mange hunder gjør det. De kan ikke motstå popping / knusing lyden plasten lager når de tygger den. Men de skarpe kantene fra flaskens ødelagte plast kan skape en reell helsefare for hunden din, og ofte skiver tannkjøttet og munnen. Forsikre deg om at også hunden din ikke tygger opp eller svelger plastbiter inkludert lokket.

Vet du om noen hjemmeterapi for Sebaceous Adenitis hos hunder?
Vet du om noen hjemmeterapi for Sebaceous Adenitis hos hunder?

Spørsmålet vårt denne uken var: Lege - Jeg har en puddel med en hudsykdom som kalles talgadenitt. Vet du om noen hjemmeterapi jeg kan prøve? Kathy S. - Boulder, CO Svar Hei - takk for e-posten din. Det er flere behandlingsformer som brukes til å behandle talgadenitt (SA). For lesere som ikke vet om SA - det er en inflammatorisk hudsykdom som fører til ødeleggelse av talgkjertlene.

Hva er en hundens nese laget av?
Hva er en hundens nese laget av?

Spørsmålet vårt denne uken var: svigerdatteren vår sier at en hundes nese er skinn. Vi sier at det ikke er det. Hva er en hundes nese laget av? SVAR: Takk for e-posten din til. Skinn er et materiale som består av dyrehud som er spesialbehandlet for bruk ved å fjerne håret og soling. Selv om du kan bruke ordet læraktig som adjektiv eller sammenligning for noen huden som ser ut til å ligne produktet, er ikke levende vev faktisk skinn.

Hvordan takler vi separasjonsangst hos hunden vår?
Hvordan takler vi separasjonsangst hos hunden vår?

Spørsmålet vårt denne uken var: Jeg har en hund som heter Bella. Vi kaller henne barnet vårt med pels, som skal fortelle deg at hun er ganske bortskjemt. Jeg kan ikke la henne være i leiligheten vår fordi hun vil spise seg ut av døra for å være sammen med oss. Jeg tror du kan kalle det angstskillelse. Jeg må få jobb snart, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med henne.

Min Labrador har Mange
Min Labrador har Mange

Spørsmålet vårt denne uken var: Min syv år gamle labrador retriever har mange. Områdene som hun har hårtap har slags tykk, skorpete hud. Vi har prøvd noen produkter over disk, motorolje, men ingenting har fungert. Har du noen forslag til hvordan du kan bli kvitt dette? Svar Det finnes et par typer skabb inkludert oftest Sarcoptic Mange og Demodicosis (Red Mange).

Hva tenker du om å få andre meninger?
Hva tenker du om å få andre meninger?

Spørsmålet vårt denne uken var: Doktor, hva synes du om å få andre meninger? Betty R. - Columbus, Ohio Svar Hei - takk for e-posten din. Jeg er en total tro på andre meninger. Jeg tror de er bra for deg og hunden din. Spesielt hvis du har spørsmål eller tvil, eller problemet kan bruke ekspertisen til en spesialist.

Hva er effekten av kjønnshormoner på hundens utvikling?
Hva er effekten av kjønnshormoner på hundens utvikling?

Spørsmålet vårt denne uken var: Dette er egentlig ikke et spørsmål, men en kommentar. Tror du ikke det er på tide at noen nevnte den viktige rullen kjønnshormonene spiller i vekst og utvikling hos hunder? Bein- og muskelvekst er de to tingene jeg vil høre om. Selv om det ikke er gjort mye research i den viktige rollen kjønnshormonene spiller fra fødsel til alderdom hos en hund, er det i en hvilken som helst fysiologibok om hjørnetenner, og alle som har et kunnskapsgrunnlag for å forstå det, vil forstå det.

Trenger hunden min forebygging av hjerteorm?
Trenger hunden min forebygging av hjerteorm?

Spørsmålet vårt denne uken var: Trenger hunden min virkelig hjerteormforebygging? Hvis hunden din bor i et endemisk område, er svaret ja. Heartworm sykdom er vanlig i Ohio, så vel som i de fleste stater som opplever varmt vær. Hjørnetannorm hos sykdommer er en alvorlig parasittisk sykdom forårsaket av en lang, tynn orm som bor i blodårene og hjertet til smittede hunder.

Bør valpen min ha en kasse?
Bør valpen min ha en kasse?

Spørsmålet vårt denne uken var: Skal valpen ha kasse? Absolutt! Kasseopplæring skal begynne i det øyeblikket du tar med den unge valpen hjem. Når du går inn døra, valp med armene, skal kassen være der, ordentlig utstyrt, som et tilfluktssted for unggutten fra den dagen fremover. Hvis valpens akklimatisering til sin nye kasse utføres nøye og tålmodig, er det ingen grunn til at valpens kasse ikke skal bli sin venn for livet.

Tips for å bo sammen med en blind katt
Tips for å bo sammen med en blind katt

Spørsmålet vårt denne uken var: Hei - Katten min er blind, og jeg ville vite om du har noen tips til hvordan du kan gjøre livet hans så bra som mulig. Hilsen Christine M., London, England. Svar Hei - takk for e-posten din Christine. Blinde katter kan ha et lykkelig liv hvis du følger noen enkle regler. Den store tingen er å være tålmodig og konsekvent.

Forårsaker melamin i forgiftet hundemat leverproblemer?
Forårsaker melamin i forgiftet hundemat leverproblemer?

Spørsmålet vårt denne uken var: Jeg fant dette nettstedet da jeg prøvde å få informasjon om leversykdommer hos hunder. Etter å ha spist forurenset mat, utviklet en av hundene mine et urinproblem, og den andre fikk diagnosen leverkreft. Hun døde tre dager etter diagnosen. Veterinæren har forsikret meg om at melamingiften bare påvirker nyrene.

Hva er tankene dine om IMHA hos hunder?
Hva er tankene dine om IMHA hos hunder?

Spørsmålet vårt denne uken var: Hallo lege, jeg har en 6 år gammel Toy Pomeranian. Forleden dag la jeg merke til at hun var sløv og ikke sitt vanlige jeg. Når vi spiser middag, er hun vanligvis rundt middagsbordet, men jeg antar at hun var så svak og ikke klarte å reise seg fra sofaen at hun bestemte seg for å bli der mens vi spiste.

Veterinæren min sier at hunden min har en luksus i kneet. Hva betyr det?
Veterinæren min sier at hunden min har en luksus i kneet. Hva betyr det?

Spørsmålet vårt denne uken var: Veterinæren min sier at hunden min har en luksus i kneet. Hva betyr det? Svar Hei - takk for e-posten din. En kne-luksus er en tilstand der patella (kne-hette) ikke lenger glir innenfor sitt naturlige spor (sulcus) i lårbenet, det øvre benet i kneleddet. Det blir forskjøvet til innsiden eller utsiden av leddet og kan være delvis eller fullstendig, periodisk eller permanent.

German Shepherd Male Marking Furniture
German Shepherd Male Marking Furniture

Spørsmålet vårt denne uken var: Jeg har en 3 år gammel mannlig tysk hyrde. Han har blitt veldig vanskelig å leve med siden han nå bruker huset som sitt bad. Han slår benet opp på skinnsofaen min og de NYE spisestuestolene mine når jeg vil. Han hadde det veldig bra med å holde seg utenfor kassen om natten, men nå kan han ikke stole på.

Hvor gammel er denne valpen?
Hvor gammel er denne valpen?

Spørsmålet vårt denne uken var: Vi fant en valp, men vet ikke hvor gammel han er. Hvordan kan jeg si det? Svaret ligger i munnen til disse babene. Valper blir som mennesker babyer født uten tenner. Bare tannkjøtets overflate er synlig. Dette lar dem sykepleie uten å skade moren. Når de fyller 30 dagers alder, begynner løvfellende eller midlertidige (baby) tenner å bryte gjennom tannkjøttet.